Skip to Main Content
Jeg søger efter
hidden1hidden2

 

1. Controlled Fluid Management (CFM) teknologi

Controlled Fluid Management (CFM) teknologi er en kombination af kontrolleret luftgennemstrømning, en absorberende bandage og en beholder, der gør Avance Solo NPWT systemet i stand til at levere kontinuerligt reguleret undertryk      .

hidden1hidden2

 

 

2. Pumpe

Leverer et kontinuerligt undertryk på -125 mmHg  . Den regelmæssige pumpecyklus sikrer, at der konstant kan transporteres væske til beholderen, og at vakuummet opretholdes på de ønskede niveauer      .

hidden1hidden2

 

 

3. 50 ml beholder

Overskydende væske overføres til beholderen, hvilket reducerer risikoen for, at bandagen bliver helt mættet  . Beholderen kan udskiftes af en kliniker, ikke-faguddannet plejepersonale eller patienten selv    .

hidden1hidden2

 

 

4. Sikkerhed

Visuelle signaler og lydalarmer ved lækage, blokering og lavt batteriniveau er med til at sikre, at der kan reageres med det samme, hvis behandlingen stopper eller der opstår systemproblemer, så behandlingen kan fortsætte        .

hidden1hidden2

 

 

5. Safetac teknologi

Avance Solo Border bandagernes Safetac®  klæb har vist sig at minimere traumer på sårstedet og den omkringliggende hud ved aftagning af bandagen         og at minimere smerte hos patienten under bandageskift    .

hidden1hidden2

6. Avance Solo Adapt Film og Foam

En formbar film, der giver en effektiv forsegling til behandling med undertryk    , samt en 3 cm lang svamp, der kan klippes til efter sårets form og fylde sårkaviteten. Kan anvendes sammen med et Mepitel® sårkontaktlag for at undgå, at skummet klæber til vævet.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
Sådan anvendes det

Se denne instruktionsvideo for at lære, hvordan Avance Solo Adapt systemet anvendes.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
Sådan virker det

Vores vejledninger i brugen af Avance Solo Adapt omfatter bl.a. udskiftning af beholderen, opnåelse af forsegling samt hvad de forskellige alarmer betyder og andre smarte tips og tricks. Klik herunder for at få mere at vide.

Brug af systemet

hidden1hidden2
Tag en snak med os om Avance Solo
 
 

'Referencer'

Kontakt os
Mölnlycke Afslut

Bekræftelse for sundhedspersonale

Oplysningerne på den side, du er ved at gå ind på, er kun beregnet til sundhedspersonale. Når du klikker på feltet nedenfor, bekræfter du, at du er sundhedspersonale.